Centar za pomoć djeci i Humanitarna udruga "Oaza"

  • Hrvatski
  • English

Dopis donatorima - molba za pomoć

Poštovani,

OAZA, Centar za pomoć djeci djeluje od 1993.godine, i pomaže u zbrinjavanju djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Vjerujemo da je zbrinjavanje ove djece problem cijeloga društva, te Vam se ovim putem obraćemo za pomoć u daljnjem podržavanju naših 15 udomiteljskih obitelji i 40 smještene djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Prije svega želimo zahvaliti svima koji su do sada već 27 godina pomagali ovaj rad i omogućili sretno i sigurno odrastanje mnoge djece.

Budući da je ovim obiteljima potrebna stalna pomoć i podrška, tražimo nove članove društva koji će svojim darivanjem pomoći ovoj djeci koja nemaju sreće da žive u vlastitoj obitelji.

Svojim prilogom omogućit ćete da se ova djeca i dalje zbrinjavaju u toploj obiteljskoj sredini, a udomiteljima ćete dati podršku za daljnji rad.

Želite li uplatiti jednokratni dar kao pomoć ovoj djeci, možete to učiniti na:

OAZA, Centar za pomoć djeci - IBAN br. HR 8023400091118004590

Ako želite osobno pomagati pojedino dijete (kumstvo na daljinu - obveza redovne mjesečne financijske pomoći na period od najmanje 1 godine, možete posjetiti dijete, darivati ga za rođendan i blagdane ili mu pomoći u školovanju, i sl.) možete nam se obratiti te ćemo Vam dati podatke o našoj djeci i obiteljima.

Ukoliko želite postati partneri u ovom radu, možete odrediti mjesečnu pomoć koju želite dati OAZI za ovu djecu, te nam se javite mailom na eva.oaza@gmail.com

Ako u ovom trenutku niste u mogućnosti dati financijsku pomoć, možda je moguće da ovu djecu ili obitelji darujete nečim od svojih proizvoda ili usluga.

Ujedno Vam želimo uspjeh u daljnjem radu i obilje Božjih blagoslova u osobnom životu.

Husak B. Eva